ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Από νωρίς το πρωί, ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση στο λιμάνι του Ηρακλείου με δύο κρουαζιερόπλοια που αφίχθησαν σήμερα και έδεσαν ανατολικά και βόρεια της προβλήτας IV – V και δημιούργησαν εντυπωσιακές εικόνες σε διερχόμενους, περιπατητές και επισκέπτες της πόλης και του λιμένα.

Το κρουαζιερόπλοιο OCEANA της εταιρείας P&O κατέπλευσε νωρίς το πρωί και μέχρι τις 6 το απόγευμα οι 2.130 επιβαίνοντες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την παραμονή τους στην πόλη του Ηρακλείου, πριν σαλπάρουν για το λιμάνι της Valletta, με σύμμαχο τον καλοκαιρινό καιρό.

Επίσης στις 8 το πρωί κατέπλευσε το κρουαζιερόπλοιο MSC LΙRICA της εταιρείας MSC με 2.442 επιβάτες , το οποίο αναχωρεί στις 14:00 με προορισμό το λιμάνι της Κέρκυρας. Από 10/4/2018 και κάθε Τρίτη έως 6/11/2018, το κρουαζιερόπλοιο LΙRICA δίνει τη δυνατότητα σε επιβάτες που επιθυμούν να συμμετέχουν στην 7ημερη κρουαζιέρα, να επιβιβαστούν από το λιμάνι του Ηρακλείου για Κέρκυρα, Βενετία, Ντουμπρόβνικ, Μπάρι, Μύκονο και να επιστρέψουν στο Ηράκλειο.

Για τον ΟΛΗ ΑΕ

24072018